Vsi teksti in slikovni material v spletni trgovini Jazbina (https://jazbina.si) so v lasti upravitelja spletnega mesta ali njegovih dobaviteljev oz. proizvajalcev, ki jih upravitelj zastopa oz. posreduje pri prodajih njihovih izdelkov.

Kakršnokoli nepooblaščeno kopiranje in širjenje tekstov ter slikovnega materiala je brez pisnega soglasja nezaželeno.

**********************************************************

POZOR: 

Izrecno je prepovedano kopiranje in uporaba katerihkoli člankov tako v komercialne kot nekomercialne namene, ki se nahajajo v "Zgodbah iz Jazbine". 

Izrecno je prepovedana uporaba logotipa spletne trgovine Jazbina ter avtorskega slikovnega materiala, ki tematsko predstavlja zgodbo spletne trgovine Jazbina.

************************************************************

Slike so lahko v nekaterih primerih zgolj simoblične in ne prikazujejo vedno dejanskega stanja.

Barve produktov lahko v realnosti malenkostno odstopajo od prikazanih.

Vse blagovne znamke navedene v spletni trgovini Jazbina (https://jazbina.si) so v lasti njihovih proizvajalcev.

Žalitve, sovražni govor ali kakršnakoli sporna sporočila na družbenih omrežjih, v komentarjih, bodo nemudoma izbrisana, uporabniku pa onemogočena naknadna komunikacija preko teh kanalov.

Pridružujemo si pravico do brisanja komentarjev na družbenih omrežjih, ki se ne nanašajo na konstruktivna mnenja o izdelkih ali uporabniški izkušnji. Upravitelj spletne trgovine Jazbina ni dolžan dajati komentarjev ali pojasnjevati zakaj je prišlo do izbrisa komentarja oz. komentarjev.