Stroški dostave za vsa naročila do vključno zneska petindvajset evrov znašajo 1,70 evra.  Za naročila nad tem zneskom, je strošek dostave znotraj republike Slovenije  brezplačen. Pošiljanje v tujino se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Vsa oddana naročila procesiramo in odpremimo v roku kot je navedeno ob izdelku, ki ste ga naročili. Če pride do sprememb pri času odpreme vas o tem obvestimo.

Vsa naročila so odpremljena najkasneje v roku 5 delovnih dni po oddanem naročilu. Stremimo k temu, da so naročila odpremljena še isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan. Slednje ne velja za prednaročila, ki so odpremljena skladno z razpoložljivostjo oziroma datumom izida.

Za hitro in optimalno dostavo naročenih artiklov skrbijo:

- Pošta Slovenije d.o.o. (dostava revije Jazbina)
- GLS d.o.o. (dostava knjig in večjih paketov)

Na dan, ko je naročeno blago odpremljeno dobi kupec e-poštno sporočilo, kjer se spremeni status naročila. V primeru dostave z GLS dostavno službo, dobi kupec tudi ločeno e-poštno in SMS sporočilo.

Revija Jazbine se pošilja preko Pošte Slovenije kot tiskovina. Sledenje za take pošiljke ni na voljo. Rok dostave za revije znaša do tri delovne dni od odpošiljanja.