Spletna trgovina Jazbina omogoča naslednje načine plačil:

  • plačilo po predračunu na TRR upravitelja
  • plačilo s plačilno/kreditno kartico (Mastercard, Visa, Diners)
  • PayPalPlačilo po predračunu:

Po oddaji naročila boste ločeno na e-mail prejeli predračun na katerem bodo vsi podatke za plačilo neposredno na bančni račun preko plačilnega naloga. Rok za plačilo naročenega blaga znaša 3 delovne dni po oddaji naročila. V kolikor plačila po preteku 3 delovnih dni ne prejmemo se naročilo samodejno šteje za preklicano.


Plačilo s plačilno/kreditno kartico MasterCard, Visa, Diners:

Hitro in varno.
Sprejemamo plačila z debetnimi/kreditnimi karticami MasterCard, Visa in Diners. Storitev je varna, vsi podatki so kriptirani. Upravitelj spletnega mesta nima dostopa do podatkov o karticah. Procesiranje plačil s karticami omogoča ponudnik Skrill.
Uporabniki nas sprašujejo ali lahko plačajo z Mbills kartico, N26, Revolut...
Odgovor je: Seveda, plačilo je možno z vsemi karticami, na katerih je logotip podjetja MasterCard ali Visa. :)
Moč je plačati tudi s storitvijo Apple Pay.

Ko oddate naročilo z označenim plačilom s kreditno/plačilno kartico vam zneska še ne "trgamo" z vaše kartice. Znesek ponudnik zgolj avtorizira oz. rezervira sredstva. Znesek zajamemo (trgamo kot pravimo pogovorno) šele, ko je naročeno blago že na poti k vam. Tako se izognemo morebitnim težavam, če blago v vmesnem času slučajno poide.

PayPal:
Plačilo preko priljubljenega spletnega servisa PayPal. Hitro in varno plačilo. Četudi nimate odprtega računa pri PayPal-u, lahko plačate preko te storitve kot gost z eno izmed kreditnih kartic (MasterCard, Visa).Cena se kot pri večini konkurence pri nas ne spreminja. Plačate ceno, kot je objavljena ob izdelku.


Plačilo po povzetju 

Plačil po povzetju ne omogočamo.


Izdaja računa
Upravitelj spletne trgovine Jazbina po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. 

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.
V kolikor kupec želi račun prejeti v fizični obliki (natisnjen) nas mora o tem obvestiti.