Spletna trgovina Jazbina omogoča naslednje načine plačil:

  • plačilo po predračunu
  • plačilo s plačilno/kreditno kartico (Mastercard, Visa, American Express)
  • PayPalPlačilo po predračunu:

Najpogostejša izbira naših kupcev v letu 2020.
Po oddaji naročila boste ločeno na e-mail prejeli predračun na katerem bodo vsi podatke za plačilo neposredno na bančni račun preko SEPA naloga. Rok za plačilo naročenega blaga znaša 3 delovne dni po oddaji naročila. V kolikor plačila po preteku 3 delovnih dni ne prejmemo je naročila avtomatsko preklicano.


Plačilo s plačilno/kreditno kartico MasterCard, Visa, American Express:

Druga najpogostejša izbira naših kupcev v letu 2020.
Moderno, hitro in varno.
Sprejemamo plačila z debetnimi/kreditnimi karticami MasterCard, Visa, Visa Electron ali American Expess. Storitev je varna, vsi podatki so kriptirani. Upravitelj spletnega mesta nima dostopa do podatkov o karticah. Procesiranje plačil s karticami omogoča ponudnik Skrill.
Uporabniki nas sprašujejo ali lahko plačajo z Mbills kartico, N26, Revolut...
Odgovor je: Seveda, plačilo je možno z vsemi karticami, na katerih je logotip podjetja MasterCard ali Visa. :)

Ko oddate naročilo z označenim plačilom s kreditno/plačilno kartico vam zneska še ne "trgamo" z vaše kartice. Znesek ponudnik zgolj avtorizira oz. rezervira sredstva. Znesek zajamemo (trgamo kot pravimo pogovorno) šele, ko je naročeno blago že na poti k vam. Tako se izognemo morebitnim težavam, če blago v vmesnem času slučajno poide.

PayPal:
Plačilo preko priljubljenega spletnega servisa PayPal. Hitro in varno plačilo. Četudi nimate odprtega računa pri PayPal-u, lahko plačate preko te storitve kot gost z eno izmed kreditnih kartic (MasterCard, Visa, American Express).Cena se kot pri večini konkurence pri nas ne spreminja. Plačate ceno, kot je objavljena ob izdelku.


Plačilo po povzetju – trajno ukinjeno
Z oktobrom 2020 smo ukinili plačilo po povzetju. Najmočnejši razlog za to je covid-19, pa tudi ugotovitev, da so se spletne nakupovalne navade v Sloveniji zadnja leta korenito spremenile. Zavedamo se, da odločitev ne bo všeč vsem, vendar stopamo v korak s časom.


Izdaja računa
Upravitelj spletne trgovine Jazbina po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. 

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.
V kolikor kupec želi račun prejeti v fizični obliki (natisnjen) nas mora o tem obvestiti.