Jazbina je edina slovenska revija, ki pokriva področje videoiger, popkulture in retra. Je še ne poznaš? Nič ne de! Prvi dve številki si lahko odslej preneseš popolnoma brezplačno.

Koncem decembra leta 2020 je izšla prva številka revije Jazbina. Članki, ki smo jih sprva objavili na jazbinski spletni strani, so prešli v tiskano obliko. Pridodali smo še mnogo drugih in nastala je kakovostno vezana revija s 84 stranmi. Hipoma je bila razprodana in sledil je ponatis, ki smo ga prav tako razprodali. Novega ponatisa prve številke ne bo več. Kot zanimivost: zanjo smo imeli pripravljenih skoraj sto strani, a smo nato nekaj starejših opisov iger umaknili.

Marca 2021 je izšla druga številka Jazbine. Še boljša. Razdelali smo rubrike, konkretno nadgradili oblikovno podobo in na koncu vključili še strip. Jazbina je bila leta 2021 trimesečnik, leta 2022 pa je izhajanje prešlo na šest številk letno.

Tukaj sta torej – popolnoma brezplačno – na voljo za prenos v PDF-formatu prva številka v »podaljšani« različici in druga številka.

  • clnkqrgsr000001s63gy9akrg
  • cloyihua7000001s68szo9qbn

Prijetno branje ti želi jazbinska ekipa!

Če ti je prebrano všeč, te vabimo, da skleneš letno naročnino na revijo. Naročilo lahko oddaš tukaj.